[[Site/Publish_:_unsupportedBrowser]]

Verksamhet

Annica Franzén Personlig Utveckling drivs av mig, Annica Franzén, och utgår från mina mottagningar i Älmhult och i Göteborg. Jag arbetar som terapeut och coach med att hjälpa mina klienter att nå sin högsta potential. Till min hjälp har jag en mängd verktyg från välrenommerade utbildare och erbjuder hypnosterapi, hypnosanalys, regressionsterapi, coaching, NLP, mental träning och aromaterapi.

Bättre livskvalitet

Med en gedigen kompetens inom dessa områden, en lång erfarenhet och ett stort engagemang skapar jag möjlighet för djupgående och bestående förändringar till ett bättre liv och högre livskvalitet. Min uppgift är att skräddarsy det bästa för just dig, så att du kan nå dit du vill nå inom livets alla områden.

Oftast arbetar jag med enskilda klienter, men även med grupper, hos företag och i skolor.

Utveckling och fördjupning

I min verksamhet skapar jag alltid plats för fortbildning och fördjupning, dels för att få påfyllning och utvecklas för egen del och dels för att kunna erbjuda mina klienter det bästa för dem.

Välkommen att läsa vidare om min verktygslåda under Navigering här till höger och tveka inte att höra av dig om du har några frågor.